Karriär

Vill du ha en rolig arbetsplats med passionerade kollegor och utsikt över Slussen?
Bli en del av Affingo!

Vi är ett familjärt bolag där jobbet inte är livet, men jobbet är en stor del av livet och därför måste det vara kul. På Affingo uppmuntrar vi eget ansvar och kompetensutveckling för att du som person ska utvecklas och kunna påverka din och Affingos utveckling framåt. Med utmanande arbetsuppgifter i en trivsam miljö med roliga och hjälpsamma kollegor tror vi att du kan uppnå din fulla potential.

På Affingo möts du av en kultur som är familjär, ödmjuk, hjälpsam och rolig. Vi har alltid nära till skratt och ställer upp för varandra. Här får du också möjligheten att i väldigt stor utsträckning kunna vara med och påverka företagets utveckling.

En gång i månaden har vi en Affingodag där vi samlas hela bolaget och jobbar med företags- och kompetensutveckling. Det är ytterligare en möjlighet för dig att lära känna kollegorna bättre och vi brukar avsluta dagen med gemensam middag.

I bilden nedan kan du lära dig mer om våra medarbetare i siffror.

Hur är det att jobba på Affingo?

Vill du veta mer om hur våra anställda upplever sitt arbete på Affingo? Vi har pratat med några av våra kollegor som ger sin bild av hur det är att jobba på Affingo. Här kan du läsa om hur den första tiden på Affingo sett ut för Ilaf, en av våra nyaste medarbetare. Du kan även läsa om vad Fredrika, en av våra mer erfarna affärsutvecklare gör i sitt dagliga arbete. Vår blivande VD Johannes berättar om hur han ser på framtiden för Affingo och vad han anser vara viktiga egenskaper för en chef.

Ilaf Hashim

Hur har din tid på Affingo sett ut sedan du började?
Redan första dagen blev jag tilldelad en fadder, Fredrika Olsson, vars roll var att introducera mig till affärsutvecklarrollen. Parallellt med att följa henne i hennes dagliga arbete gick jag diverse kurser i bl.a. Qlikview och Power BI.

Vad är det viktigaste du lärt dig sedan du började jobba på Affingo?
Det mest utmanande för mig sedan jag började på Affingo har varit att sätta mig in i rollen som affärsutvecklare. Det gäller att både kunna se hur verksamheter kan effektiviseras men även att förstå den bakomliggande tekniken som krävs för att förverkliga det. Det har varit, och är fortfarande mycket att lära och en av de viktigaste insikterna jag fått är att det måste få ta sin tid att sätta sig in i rollen, utveckling sker inte över en natt!

Vad fick dig att välja Affingo som arbetsgivare?
Det finns många anledningar till att jag valde Affingo. En av de saker jag värdesatte högst var den platta organisationen som möjliggör flexibilitet för både min egen, såväl som bolagets utveckling framåt. Det som dock var mest avgörande för mig var alla fantastiska människor som jobbar här. Man är alltid nära till skratt!

Fredrika Olsson

Vad gör du i rollen som affärsutvecklare?
Jag möter representanter från olika verksamhetsområden och för diskussioner med dem kring hur verksamheten arbetar, hur de bör följa upp sitt arbete samt vilka förbättringsområden de har. Jag analyserar deras data, skapar datamodeller och tar fram interaktiva applikationer som används i den dagliga styrningen så väl som i den månatliga uppföljningen. Jag hjälper alltså verksamheter att bli mer effektiva, digitala och mer faktabaserade i beslutsfattandet.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?
Jag tycker om att det är en sådan fin kombination av utmanade tankenötter och samarbete med roliga människor. Både kunder och kollegor är roliga. Några av mitt livs största skrattanfall har jag haft under arbetstid och det tror jag är få förunnat.

Hur skulle du beskriva kulturen på Affingo?
Kulturen på Affingo är familjär och väldigt humoristisk. Den är originell. Jag trivs!

Johannes Vallgårda

När började du på Affingo och hur har du utvecklats som person sedan dess?
Affingo har varit en spännande resa för mig från att jag som nyexaminerad möttes av ett nystartat företag med 7 glada seniorkonsulter till att vi idag består av 27 ambitiösa och glada personer i alla åldrar. Under denna resa har jag utmanats både socialt och tekniskt vilket har lärt mig att ta större ansvar, se till andras behov och tänka utanför boxen. 

Hur ser du på framtiden för Affingo?
Ljus! Ett fortsatt kul och kreativt företag där alla har möjlighet att vara delaktiga i att forma företaget. Jag vill behålla det familjära i “det lilla företaget” men samtidigt ge bolaget möjlighet till utveckling som “det stora företaget”. Detta uppnås genom att uppmuntra våra konsulter att utmana sig själva samt driva nya koncept och affärsområden som sina egna.

Vad anser du är de viktigaste egenskaperna hos en chef?
En person som motiverar och stöttar sina medarbetare till att utvecklas och ha kul på arbetet. En bra chef är transparent, håller det som lovats och lyssnar på medarbetarna.

Är du vår nästa kollega?

Är du nyexaminerad?

Vill du ta nästa steg i karriären?