Är du redo att ta ditt första steg i karriären?

Att jobba som affärsutvecklare

Gillar du problemlösning? Tycker du att teknik och verksamhetsutveckling är en spännande kombination? Brinner du för att framtidens beslutsfattande ska hämta mer insikt från digitaliserad information? Det gör vi på Affingo! 

Affingo är ett litet företag med passionerade medarbetare som värdesätter att ha kul på jobbet och möjligheten att påverka sin egen och Affingos utveckling. Vi söker nu nya kollegor som vill vara med och leverera insikter till några av Sveriges största bolag.

I rollen som affärsutvecklare får du på sikt en bred roll med stor variation där du är verksamhetsutvecklare, projektledare och gränssnittsdesigner. Du får utbildning i de nödvändiga BI-verktygen så du så snabbt som möjligt får kunskap och kan komma ut på uppdrag hos kund. Under din första tid hos oss får du en mentor som du kommer jobba tätt ihop med. Vi ser till att matcha din personlighet med din mentor så att du ska få en så bra start som möjligt. 

För att trivas och bli framgångsrik hos oss så söker vi dig som tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intresserad av oss och vill veta mer? Tveka inte att höra av dig till mig vid frågor eller funderingar! 

Pelle Sandö

pelle.sando@affingo.se

076-778 46 88

Är du vår nästa kollega?

Vi lägger stor vikt vid dig som individ men för att trivas hos oss tror vi att du känner igen dig i följande egenskaper.

  • Relevant högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller civilingenjör
  • Bra kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, i tal och i skrift
  • Initiativtagare
  • Gillar utmaningar
  • Har en positiv inställning
  • Visar engagemang
  • Nyfiken

Så här ser vår rekryteringsprocess ut

Tycker du att det låter intressant?
Ansök idag!