Skip to content

TimeXtender har lanserat en ny REST API-connector

Med TimeXtenders REST-connector är det enklare än någonsin att få tillgång till REST-API:er samt hantera deras unika inställningar. Oavsett om det handlar om Header-alternativ, Bearer Tokens, OAuth eller liknande autentiseringsmetoder.

Om REST-API:et innehåller flera resurser som tex användare, inlägg och kommentarer så kan du enkelt ansluta till resurserna som individuella endpoints genom att ange bas-URL:en.

Men vänta, det finns mer! Den nya rest connectorn erbjuder också alternativ för pagination, vilket gör att du smidigt kan ansluta till alla sidor i en endpoint. I de fall där slutpunkter kräver dynamisk input (t. ex. ett datum eller ett ID) från en annan endpoint, så kan du enkelt konfigurera dynamiska värden inom datakällan för att hantera sådana utmaningar.

Är du intresserad av att veta mer kontakta Pontus Berglund

Pontus Berglund 076-778 40 20 eller pontus.berglund@affingo.se

Du kan också läsa mer om den nya REST API Connectorn här: https://support.timextender.com/data-sources-112/timextender-rest-data-source-1660

Sist men inte minst så får vi inte heller inte glömma att Timextender har ett trustcenter som visar hur man som kund kan känna sig trygg med sin data och deras lösning.

Trust Center – TimeXtender