Skip to content

Effektiv hållbarhet: Intervju med Linn

Linn började på Affingo i september och har jobbar med organisationsutveckling med stort fokus på medarbetarna, vilket inkluderar områden som självledarskap, ledarskap och grupputveckling. Hennes mål är att träna Affingos anställda i hållbarhet, så att vi kan prestera på hög nivå och vara välmående. Enligt Linn är grunden i all utveckling just välmående. ”Mår vi bra får vi tillgång till hela oss själva och kan på så vis enklare öka vår potential och nå nya höjder”, tycker Linn.

Linn anser att medarbetarna är det viktigaste för att en organisation ska kunna utvecklas. Det är viktigt att engagera och utveckla alla medarbetare i linje med deras drivkrafter, och att vi tar oss tiden att reflektera på saker som om vi mår bra, är vi på rätt väg, vart vill vi och varför. Linn betraktar en viktig aspekt av organisationsutveckling vara att: ”Våga justera, utmana och förändra fast det är lite jobbigare att göra saker på ett lite annorlunda sätt. Med insikter kommer ett ansvar att agera, många vet det, men gör inte”.

bild på Linn som ler framför ett hus i bakgrunden

Innan hon började jobba på Affingo arbetade hon inom marknadsföring och ledarskap. Men hon har också jobbat med event, som redovisningsekonom, byråchef, träningsinstruktör, coach med mera. Hennes senaste anställning var på Brilliant Future där Linn jobbade som HR & Marknadschef.

Slutligen, när vi frågade Linn vad hon ser mest fram emot med att jobba på Affingo svarade hon: ”Människorna… Att få vara en del av alla dessa fantastiska individers liv och resa framåt. Sen är jag otroligt stolt över att ha fått chansen att jobba med något som är min hjärtefråga. Känns som om att jag har slutat jobba, nu gör jag bara det jag gillar på dagarna. Lyx!”