Skip to content

Seniorkonsult och engagerad stjärna!

Ilaf började på Affingo för tre år sen utan att ha jobbat med Buisness Intelligence innan. Tidigare tog hon en civilingenjörsexamen i Sammhällsbyggnad på KTH och jobbade på Trafikförvaltningen som trafikanalytiker. Efter hennes examen blev Ilaf mer och mer intresserad av data vilket ledde till att hon tog en kurs i BI mjukvaran Qlik och sökte sig till oss. Ilaf drogs även till konsultyrket då hon ständigt vill lära sig mer vilket möjliggörs på Affingo som har kunder i många olika branscher.

Affingo var intressant för att jobbet innebar snabba och synliga resultat, frihet i arbetet som till exempel flexmöjlighet, samt trevliga kollegor och bra stämning. Vidare, såsom du kan läsa i intervjun med Sofia blev Ilaf imponerad av Affingos VD och visste direkt att han skulle vara en fantastisk chef.

Nu leder Ilaf ett team hos en av våra stora kunder och spenderar dagarna med att göra hennes intressenters liv enklare. Kunderna uppskatta hennes användarfokus och att hon är service-minded, vilket Ilaf säger kommer från tiden ifrån Pressbyrån. Ilaf drivs at effektivitet för att bidra med så mycket nytta för hennes kund som möjligt. Förutom hjälpa kunden med deras digitaliseringsresa har Ilaf varit med i Affingos Advisory Board, en forum att påverka Affingos utvecking, och är grundare till Affingos fikalista.