Skip to content

Två nya Affingokonsulter

De senaste veckorna har vi onboardat två nya kollegor på Affingo.

Ida-Marie har pluggat Civilingenjör och lärare på KTH och jobbade efter examen som Smart Cloud Engineer inom fastighetsbranschen. Jakob är Civilingenjör i maskinteknik med inriktning energi-och miljöteknik och pluggade på LiTH. Han arbetade med inköp och uppföljning av fältservice i elnätet. Han verkade i IT-projekt och initiativ för att stärka förmågan att analysera affärer. Det var så Jakob öppnade dörren till Business Intelligence, Qlik och MS Power Platform. Jakob jobbade senare på Capgemini och är taggad på att fortsätta jobba inom IT-konsultation.

När vi frågade våra nyanställda varför de valde Affingo sa Ida-Marie: ”Dels för att jag ville arbeta med något där man kunde få in ”matte- och programmeringstänket”, men främst var nog företagskulturen hos Affingo som imponerade på mig. Det märktes att trivsel på jobbet var något Affingo värderar högt, vilket de visar tydligt på flera olika sätt. Kontorets läge vid slussen var inte heller någon nackdel.” Jakob svarade: ”Jag märkte vilket stort engagemang och intresse flera personer från Affingo hade för teknik och sina leveranser. De visade bred kunskap, och kunde kreativt anta spännande uppdrag. Jag tycker att det är roligt att vara länken mellan verksamhet och IT. Det är också roligt att få skruva lite med tekniska lösningar!”.

Sist men inte minst frågade vi Ida-Marie och Jakob om deras första intryck av Affingo. Båda var överens om att deras nya kollegor har varit väldigt välkomnande och att det har varit en trygg och trevlig stämning på kontoret. Ida-Marie la till att hon verkligen uppskattade den tydliga onboardingplanen.

Välkomna till Affingo Ida-Marie och Jakob