Skip to content
Utmaningar & Möjligheter med CSRD

Utmaningar & Möjligheter med CSRD

Markera datumet 26 oktober 2023 för vår kommande webinar om hållbarhet! Webinaret leds av våra affärsutvecklare Pelle Sandö, Karin Markendahl och Jakob Lindqvist. Vi kommer gå igenom/diskutera betydelsen av, utmaningar och möjligheterna med hållbarhetsrapportering, gällande CSRD direktivet, för både samhälle och företag.

Vi kommer att presentera lösningar och lärdomar från våra kunder bland annat kring insamling av Scope 3 data samt bjuda in till samtal med deltagande personer. Seminariet kommer hållas på Microsoft Teams 26 oktober kl.9:00-9:45.

Agendan:
❇ ESG och CSRD – Vi ger er vår syn på nya EU-direktivet, hållbarhet i samhället och näringslivet
❇ Växtvärk i hållbarhetsarbetet? – Vi ger en teknisk demo om botemedlet mot kostsamma insamlingsprocesser

Affingos målsättning är att göra det enklare för företag att samla in och hantera hållbarhets data, förstå dess relevans och möjliggöra förbättringar. Är du intresserad att lära dig mer om hur du kan göra en positiv förändring, anmäld dig till webinariet HÄR.