Skip to content
Effektivisera era processer med Microsofts nyaste verktyg: Power Automate Process Mining

Effektivisera era processer med Microsofts nyaste verktyg: Power Automate Process Mining

Microsoft har nyligen lanserat Power Automate Process Mining, ett kraftfullt verktyg som snabbt har blivit en rekommenderad lösning enligt Gartner för Process Mining. Genom att ingå i Microsoft Power Platform blir det ett enkelt tillägg till er befintliga infrastruktur och strategi.

Vi på Affingo AB har länge varit engagerade i att maximera processeffektivitet genom traditionellt beslutstöd. Med den senaste additionen av MS Process Mining, öppnar det upp för helt nya insikter i era processer. Identifiera flaskhalsar och automatisera processer – allt i samma verktyg. På bilden ser du exempel på ett fakturaflöde.

Maila Johannes Vallgårda på johannes.vallgarda@affingo.se för att utforska hur Process Mining kan öka er effektivitet i en konkurrensutsatt marknad