Skip to content

Snabbare, billigare och mer exakta analyser med Microsoft Process Mining

Många företag lägger stora resurser på att manuellt rita upp sina processer (så kallad happy flow) för att planera hur de kan arbeta mer effektivt. Utmaningen med ritade processer är att de sällan stämmer överens med verkligheten och blir därför svåra att agera på.
 
Varje gång vi utför något på vår dator eller i affärssystemen lämnas digitala fotavtryck som ger oss en objektiv bild av hur vi arbetar. Dessa avtryck går med hjälp av Process Mining att visualisera och analysera, vilket är en förutsättning för att sedan automatisera och effektivisera.

Kontakta Johannes Vallgårda på johannes.vallgarda@affingo.se om ni vill veta hur ert företag kan reducera repetitivt arbete, öka er precision och minska kostnader med hjälp av Process Mining.