Skip to content

Ny Klimatanalyslösning – för hållbar tillväxt och miljöskydd

Nytt Analysverktyg för bedömning av klimatrisker!

Ny spännande nyhet från Qlik, den globala ledaren inom dataintegration, delar glädjen över att Van Oord framgångsrikt har lanserat Climate Risk Overview Tool, drivet av Qlik Sense. Analys verktyget som stärker Van Oords åtagande för hållbar tillväxt och miljöskydd, och samtidigt ger en spännande möjlighet att skydda kustområden och ekosystem som hotas av klimatförändringar. 

 Climate Risk Overview Tool utnyttjar Qliks avancerade analysverktyg för att effektivt identifiera och prioritera naturbaserade översvämningskydd. Det möjliggör snabb och enkel tvärfiltrering samt visualisering av riskområden och anpassningsmöjligheter för kustområden världen över. Genom att dra nytta av Qliks kraftfulla analysfunktioner kan detta utföras på cirka fem minuter, vilket markant förbättrar tidigare processer för manuell datahantering. 

 Vi är stolta över att ha en samarbetspartner som inte bara möjliggör innovation för sina egna behov utan också aktivt bidrar till att förbättra miljön globalt. Det är glädjande att se hur teknikledare som Qlik spelar en nyckelroll i att adressera och lösa globala miljöutmaningar. 

 

Länk: Van Oord Launches Open Source Climate Risk Overview Tool Powered By Qlik